💄 Beauty favorieten September 💄

Hey allemaal ! Vandaag zat ik wat foto’s te maken van nieuwe make-up producten op me mobiel en ik dacht ineens: waarom laat ik niet op Glamcouture zien wat me favorieten beautyproducten deze maand waren. Dus hierbij: mijn beauty favorieten van deze maand.

perfume

De eerste is deze heerlijke parfum van 1D : Our moment. Hij is echt super girly en poederachtig. Hierbij een omschrijving :

One Direction Our Moment is een levendige, vrouwelijke geur. Het parfum combineert de frisse fruitige geur van pompelmoes, bosbessen en rode bessen met een warme, pittige mix van jasmijn, frangipani, houtnoten, muskus en patchouli. Our Moment is beslist een must-have voor iedere One Direction fan.

highlight

Aaah, kijk hoe mooi ! Deze Too Faced Sweetheart dupe is van Blushing hearts en is heel fijn. Het leuke aan deze blush is dat ie een mooi glansje heeft.

makeupp

De laatste tijd merk ik dat helemaal into roze/paars tinten ben. Vooral nu de herfst is begonnen vind ik het meer leuk om te spelen met een burgundy lipkleur of smokey eyes. Deze pallette is trouwens van de Victoria’s Secret Holiday Palette die ik een tijd terug kocht in de Victoria’s Secret winkel op Schiphol.

chanel

Chanel lipgloss. Altijd fijn. En ze hebben altijd van die mooie glittertjes erin. I love glitter!

girlonline

En als laatste heb geen make-up product, maar een boek. Ik vind dit boek zo geweldig en leuk dat ik het wel even moest delen met jullie. Ik heb hem ook bijna uit en ik kan niet wachten om het tweede deel te lezen. Zeker een aanrader voor wie van lezen houdt.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s