5 Apps die elke fashionista moet hebben

Polyvore

kendall

 

Vind je het ook zo leuk om modecollages te maken en coole outfits samen te stellen ? Dan is Polyvore zeker iets voor jou. Polyvore is een app en website waarbij je outfits kan samenstellen en heel veel coole kleren kan vinden. En je kan er een hele collage van maken met teksten,sfeervolle items en prints. Ook kan je veel inspiratie opdoen van andere hun collages/outfits.

 

The Hunt

the hunt

Zie je ook van de awesome kleding en accesoires op bijvoorbeeld Tumblr/Instagram of gewoon random op het internet en wil je weten waar je die kan kopen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op de app The Hunt. Je logt in via facebook upload de foto van het item waarvan je wil weten waar die te koop is en een hele community gaat op zoek waar je dit item of een item die er heel erg op lijkt kan kopen. Ideaal toch ?

 

Stylebook

Closet-Stylebook1

Stylebook is een soort van Polyvore maar dan met items die je al in je kast hebt hangen. Want bij deze app maak je foto’s van je eigen kleding en deze upload je. Vervolgens kan je setjes maken van je eigen kleding en je kan ook vooruit plannen met je kleding of bijvoorbeeld alvast kijken wat je kan meenemen voor op reis. Handig !

Style.com

iphone-app-style-com

Style.com is een app die je up-to-date houdt van modeshows en hotte feestjes. Dus als je van high end fashion houdt : check deze app !

 

Lookbook

 

iphone5s1

Lookbook: een soort van instagram voor outfits. Superveel inspiratie van stylish mensen van over de hele wereld. En je kan natuurlijk ook zelf een profiel aanmaken waarbij je jouw toffe style showt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: