Cozy kamer

Mis je wat gezelligheid in je kamer? Lees dan snel verder voor tips om je kamer weer the coziest place on earth te maken !
Kussens

glitter

Het eerste waar ik aan dacht zijn kussentjes. Veel fluffy zachte kussentjes. Het leukste is als je gewoon een vrolijk boel met van alle soorten kussens door elkaar doet. Nepbont,glitter,pailetten,fluffy, gooi alles door elkaar! Leuke kussentjes kun je bijvoorbeeld bij de Primark,Sierkussensonline.com, Bol.com vinden. Ook kan je saaie kussentjes zelf opleuken door DIYS,je kan ze een kleurtje geven met waterverf of je kan bijvoorbeeld er tekst of een schattig figuurtje op zetten. glitter

(Geur)kaarsen

candles

Kaarsen zorgen voor instant gezelligheid. Vooral van die lekkere geurkaarsen vind ik geweldig. Kaarsen vind ik het leukst staan op het nachtkastje. Geurkaarsen vind ik het lekkerst van Yankee Candle. Die hebben gewoon bizar veel soorten en geuren. De lekkerste vind ik (die ik tot nu toe heb gekocht) strawberry en vanilla cupcake. Ook zijn niet alleen geurkaarsen maar ook waxinelichtjes in een leuke kaarsenhouder supercozy !

Lichtjes

christmaslight

Met lichtjes bedoel ik alles wat licht geeft. Je kan bijvoorbeeld een nachtlampje kopen in een grappige vorm,kerstlichtjes boven je bed hangen of een sterrenlamp die allemaal sterretjes reflecteert in je kamer, vlinder lampjes of een lamp in de vorm van een eiffeltoren. Veel van dit soort lampen vind je op ebay,Aliexpress en amazon.
Nepbont

nepbont

Een lekker zacht vachtje van nepbont. Lekker cozy en diervriendelijk. Je kan een groot kleed kopen en op je bed doen of een wat een kleiner kleed kopen en op de grond naast je bed of op een stoel doen. Wit ziet er mooi en luxe, maar een vrolijke kleur staat ook leuk.

Gordijnen

1e04250813907fa178b0b09a292b1e98

Gordijnen zijn niet het eerste waar je aan denkt bij een gezellige kamer, maar toch maakt een mooi gordijn een groot verschil in je kamer. Het geeft echt sfeer in je kamer en elke kleur geeft weer een andere gloed in je kamer als de zon schijnt. Ook kun je doorschijnende gordijnen om je bed hangen. Staat heel cozy !

Dekbedovertek

Dekbedovertrek in pastel,wit of warme kleuren zijn supercozy. Ook dekbedovertrek met bloemetjes en vogeltjes zijn heel leuk. En dan nog nog wat warme dekens en je bed is cozy-proof!

Nog meer gezelligheid…

Snowglobes

Snow-Globes-2

Kop warme thee

tee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: