♥ Audrina’s haar ♥

Oke, ik zag dus net  een foto van Audrina Patridge’s haar en ik vind het echt een van de mooiste haarkleuren ever ! De kleur,lengte,volume alles was gewoon perfect aan Audrina’s haar. Dit is de foto :

Audrina-Patridge_img500rurj

Deze kleur blond vind ik een van de mooiste blond die ik heb gezien, niet de geel en niet te koel. En wat ik ook heel mooi vind zijn de paarse highlights die het haar sprookjesachtig maken.

Audrina-Patridge_img500

En hier de voorkant. Kijk hoe veel volume Audrina’s haar heeft en deze grote krullen/golven passen goed bij het lengte van het haar. Ik zou graag deze kapsel en haarkleur willen, maar ik heb zelf lang bruin haar dus dat zou wel een drastische verandering en ik weet niet hoe blond bij mij zou staan. Wel is er een site genaamd Taaz waar verschillende kapsels en haarkleuren kan uitproberen, maar ik denk toch dat het in het echt anders uit ziet dan op een foto. Anyway, ik vind Audrina’s haar geweldig en wie weet verf ik me haar ooit ook deze kleur !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: