Shoppen in Amsterdam: Fashion & Beauty

Amsterdam : een grote stad met vanalles te doen. En natuurlijk kan je er ook goed shoppen ! Vandaag deel ik mijn favoriete fashion- en beauty hotspots. Lees snel verder …

Fashion

In Amsterdam vind je superveel kledingwinkels waaronder de bekende grote winkelketens. De Zara,Urban Outfitters,H&M,Mango,New Yorker en velen anderen kan je vinden in Amsterdam. Deze grote winkelketens vind je vooral in het centrum. Een paar favorieten van mij zijn de River Island,Bershka en SUPERSTAR . En nog een leuk nieuwtje : onlangs heeft Topshop ook een vestiging geopent in het centrum van Amsterdam.

Amsterdam

Beauty

Natuurlijk kan je ook heerlijk beautyshoppen in onze hoofdstad. Amsterdam heeft superveel drogisterijen en parfumeries. Bekende grote parfumeries en unieke kleine winkels met beautyproducten. Een paar grote bekende parfumeries waar je de luxe merken kan vinden zijn de Douglas en ICI Paris XL.In de Bijenkorf kan je ook een groot assortiment van de luxe beautymerken vinden. Andere leuke beautywinkels zijn de LUSH, The Body Shop, L’Occitane, Sabon, Yves Rocher, MAC Pro store, Make Up store en Back Stage. Natuurlijk zijn er ook drogisterijen in Amsterdam, zoals de Kruidvat, Etos en DA. Ook zijn er leuke afrowinkels rondom de Albert Cuyp-markt.

BIJENKORF

Vintage

Hou je van Vintage? Lees dan snel verder want ik weet wel een paar leuke vintage-adresjes in Amsterdam!

Een lijstje met de leukste vintage-winkels :

Episode , stijl :hip

Laura Dols  stijl : retro en girly

Tutti Frutti stijl : Hip & Chic

Bij Ons Vintage stijl : Urban & Funky

L’Etoile De Saint Honoré stijl : luxe tassen

vintage

Markten

Natuurlijk zijn er ook leuke martken in Amsterdam. Mijn favoriete markten zijn de Albert Cuypmarkt,Dappermarkt en natuurlijk de IJ-hallen. Tip : Ga ook een langs in de winkels om de markt heen vooral op de Albert Cuypmarkt zijn er veel leuke kleding- en afrowinkels rondom de markt.

Processed with VSCOcam with 6 preset

Dat waren mijn shopping hotspots die ik met jullie wou delen !

Xoxo,

Tatjana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: