Mijn favoriete looks van Katy Perry

Vanavond ga ik naar het concert van Katy Perry en ik heb er superveel zin in ! Katy is een van de meest succesvolle artiesten op het moment en ik vind dat Katy ook een stijlicoon is, met haar creatieve outfits en perfecte make-up. En toen dacht ik : waarom maak ik geen artikel over mijn favoriete looks van Katy ?  Ze heeft zo vaak haar look veranderd ,van roze tot blauw haar en van de retro-look tot candy-outfits, Katy did it all! En het staat Katy allemaal. Dus het was moeilijk kiezen, maar ik heb toch een paar van mijn favoriete looks gekozen.

Om te beginnen gaan we naar het begin van Katy’s zangcarrière, toen ze nog de retro-look had. Gitzwart haar met een pony en schattige jurkjes en playsuits. Qua make-up droeg Katy vaak een strakke wing en red lips. Mijn favoriete look van deze periode is de look die Katy had toen ze naar VMA’s ging in 2008. De playsuit staat Katy prachtig en het strikje is supercute!

Katy Perry vma

Een andere prachtige look van Katy is toen ze een palmbomen-jurk droeg en een superstrakke staart had. Ik vind een strakke staart Katy heel mooi staan, want haar blauwe ogen komen dan beter naar voren. En die palmbomen jurk is ook heel cool!

Katy palmtree

Het eerste wat ik dacht toen ik deze fotoshoot van Katy voor het tijdschrift ELLE zag was : wauw,wat staat paars en roze goed bij Katy! Die jurk is gewoon niet normaal mooi,het haar is perfect gehighlight met paarse tinten en de smokey eyes laten Katy’s ogen mooi spreken. Love this look!

85a74ca7312c25c7baf3c33dc68af86f

We zien Katy vaak in haar super funky stage outfits, maar in haar vrije tijd is Katy ook stylish. Haar haar op deze manier vind ik heel mooi en deze boho/retro outfit vind ik ook leuk. Alleen een beetje jammer van die sandalen.

Coachella

Dat waren mijn favoriete look van Katy Perry, welke look vinden jullie het mooist staan bij Katy ?

XOXO,

Tatjana

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: