❀ Krullen zonder hitte ❀

Ik heb stijl haar maar soms heb ik zin in krullen en die kan ik natuurlijk ook met de krultang(of stijltang) creëren maar je kan ook makkelijk krullen maken zonder hitte. Vandaag deel ik een paar van deze makkelijke methodes met jullie.

De eerste methode die ik ontdekte is de vlechtjes-methode, ik kan me nog herinneren toen ik klein was dat ik echt verrast was toen ik mijn haar uit mijn vlechtjes haalde en ik ineens krullen had! Het  resultaat dat je krijgt bij deze methode is beachy waves (golvend haar).

Een filmpje hoe je deze krullen maakt :

De volgende methode is de knot/draai-methode. Je draait een pluk haar en die draai je dan in een knotje. En zo draai je een paar knotjes. Hoe kleinere plukken, hoe kleinere krullen. Het resultaat zijn prachtige,afro-krullen. Wauw !

Een filmpje hiervan :

Nog een makkelijke methode is de haarband-method.. En voor een nog beter resultaat kan je hiermee gaan slapen, wat trouwens niet oncomfortabel is als je een zachte haarband gebruikt. Het resultaat zijn mooie bounce krullen.

De laatste no heat-methode die met jullie deel is de doughnut-methode. Hiervan krijg je een hele mooie slag met grote krullen. Het filmpje waarin ik deze methode heb ondekt is van MakeupWearables Hairstyles en haar filmpjes zijn leuk en leerzaam. Zij maakt de meest bijzondere haarstijlen en weet ook veel over haarverzorging.

Het filmpje :

Een paar tips als je krullen zonder hitte gaat maken :

– Prep je haar met wat texturizing spray of mousse

– Doe de methode die je wil gaan dorn niet op al te droog haar, het beste resultaat krijg je een paar uur nadat je je haar hebt gewassen

– Wees geduldig. Het duurt nou eenmaal een paar uur of een nachtje voordat er mooie krullen zijn gevormd.

Dit zijn de manieren om krullen zonder hitte te krijgen die ik ken en het makkelijkst vind. Ik vind persoonlijk de methode met de vlechtjes heel fijn, omdat het makkelijk is om de vlechtjes te maken en vlechtjes zijn ook noog eens een leuke haarstijl waarmee je buiten de deur kan. En je krijgt er natuurlijk hele mooie krullen van !

Welke manier vind jij het fijnst om krullen zonder hitte te creëren? Welk resultaat vind jij het mooist ?

XOXO,

hartjes

Tatjana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: