Aziatische Make-Up merken

Ik hou van make-up en er zijn zoveel make-up merken, dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Ik heb een heel veel favoriete make-up merken, te veel om op te noemen! Maar vandaag deel ik een paar fijne Aziatische Make-Up merken, die ik pas ontdekt hebt en ik vind ze geweldig!

Etude House

Om meteen met de deur in huis te vallen, dit is eigenlijk mijn favoriete Aziatsiche make-up merk. Ze hebben goeie producten en zijn niet al te duur. Maar eigenlijk vind ik dit make-up merk alleen al zo geweldig, omdat de producten gewoon te schattig zijn ! De doosjes zijn supercute en de kleurtjes zijn heel lief. Ze hebben ook veel producten en zelf een huidverzorgingslijn, wat overigens bijna elk Aziatisch make-up merk heeft. Mijn favoriete producten van dit merk tot nu toe zijn de Etude House Sweet Recipe Dear my Jelly Lips Talk Baby Pink en de Collagen Eye Patch.

Pink Lipscollagen

Lioele

Het volgende merk is Lioele, lijkt veel op Etude House maar ik vind Etude House toch leuker en Etude House heeft ook een groter assortiment. Lioele heeft trouwens ook huidverzorgingsproducten. Tot nu toe vind ik de Dollish Triple Eye Shadow in Lovely Pink en Lavender Waltz superfijn en ze hebben ook een te schattige Princess Mirror.

oogschaduwdoosjePrinses

Skinfood

Nog een leuk Aziatisch merk dat ik pas heb ontdekt is Skinfood. Dit merk staat bekend om zijn goeie huidverzorgingsproducten, maar ze hebben ook leuke make-up producten en hele mooie nagellakjes. Ze hebben een hele mooie roze nagellak genaamd Skinfood Nail Vita Pink Line Strawberry Milk.

Nagellak

Dit waren eigenlijk alle Aziatische merken die ik tot nu toe geprobeerd heb, er zijn natuurlijk veel meer Aziatische make-up merken, maar dit is een begin en ik kijk ernaar uit om veel meer leuke make-up producten (waaronder BB creams want die schijnen heel goed te zijn) te kopen en uit te proberen ! Alle producten genoemd in dit artikel zijn te koop op http://www.bbcreamshop.eu/nl .

Liefs,

Tatjana

hartjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: