♥ Zoete geuren ♥

Hey Allemaal !

Vandaag wil ik mijn favoriete zoete parfums met jullie delen. Een paar nieuwe geuren en een paar klassiekers. Zoete geuren en fruitige geuren zijn mijn favoriete geuren. Soms koop ik parfums alleen al vanwege het feit dat het naar een snoepgoed of een fruitsoort ruikt.Veel van mijn parfums zijn meestal zoet, dus het was moeilijk kiezen maar toch heb ik een paar zoete parfums die ik het lekkerst vind ruiken, zoet maar niet te zoet.

Framboos

Ik begin met een zoete fruitige parfum en dat is Yves Rocher Raspberry. Deze is van de Les Plaisirs Nature-lijn. Wat ik zo lekker vind aan deze geur is dat het serieus naar frambozen ruikt, geen nep-geur, het ruikt gewoon naar echte frambozen. En wat ook fijn is, is dat het flesje (20 ml) lang meegaat en maar €3,95 kost. Le Plaisirs Nature Framboos is verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels en online op YvesRocher.nl .

Aquolina

De volgende parfum is Pink Sugar van Aquolina. Het ruikt naar suikerspinnen en ook een beetje naar drop. I love suikerspinnen ! Ik wou deze geur sinds ik hoorde dat het naar suikerspinnen ruikt, maar ik kon deze geur maar niet vinden, in geen een parfumerie in Nederland was deze geur verkrijgbaar, maar gelukkig vond ik een webshop die deze geur verkoopt. Pink Sugar is ook populair onder de celebs, Kylie Jenner en Vanessa Hudgens zijn Pink Sugar-fans. Te koop op ParfumSuper. Een flesje van 50 ml kost € 20,95.

Viktor_Rolf-Bonbon

Next : Viktor & Rolf Bonbon. Eigenlijk vind ik elke Viktor & Rolf parfum fantastisch. De geur blijft hangen maar is niet overheersend. Daarom was ik ook zo benieuwd toen de zoete geur Bonbon uitkwam. De geur ruikt naar zoveel lekkers dat ik er een omschrijving van de geur heb bijgehaald:

Bonbon bestaat uit sprankelende mandarijnen- en sinaasappelpartjes omhuld door karamel. De zoetheid van een paradijsperziken-akkoord flirt teder met geurnoten van karamel die de rondheid van de perzikakkoorden volgen. Zonovergoten jasmijn wordt aangevuld met oranjebloesem wiens zoete aroma’s nauw aansluiten bij de zachtheid van karamel. Het parfum vloeit sensueel over de huid zoals dat doet over een heerlijk dessert.

Zo lekker!  Zoet maar niet te zoet. Voor overdag en avond. Perfect.

Te koop online en in de luxere parfumeries. Een flesje van 30 ml kost € 68,00.

10002605-1350466088-306587

Fruit en witte chocola… Do i need to say more ? Fantasy van Britney Spears gelanceerd in 2005 en nog steeds een van mijn favoriete geuren. Zoet,warm en mysterieus. Deze geur blijft goed hangen dus 3 a 4 spuitjes is voldoende voor de hele dag.  Het flesje is trouwens supermooi, de diamantjes verhogen het glamourgehalte.

Te koop op Bol.com 30 ml voor € 19,99.

Mango

En ten slotte, een geur van een van mijn favoriete merken : Victoria’s Secret. Victoria’s Secret Mango Temptation is de eerste geur die ik van Victoria’s Secret heb gekocht en ook mijn favoriete geur van Victoria’s Secret. Het ruikt naar Mango en is lekker zoet. De geur blijft niet heel erg goed hangen daarom doe ik lekker veel op als ik deze geur op heb, en dat is niet erg want voor 250 ml betaal je maar 17,90. Te koop op Bol.com en in de Victoria’s Secret store voor de gate op Schiphol.

Dat waren mijn favoriete zoete luchtjes. Ook hou ik van fruitige luchtjes daar zal ik ook binnenkort een artikel over maken. Hopelijk vonden jullie dit artikel leuk!

xoxo

Tatjana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: