Mijn favoriete lipkleuren

Eigenlijk vind ik bijna elke lippenstift mooi en iets bijzonders hebben, maar toch merk ik dat bepaalde kleuren mooier vind staan en die draag ik dan ook vaker. Vandaag deel ik mijn favoriete lipkleuren en lipproducten met die kleuren.

Nude Pink Brown
Deze lipkleur is denk ik toch ik mijn favoriet. Lichte nudes vind ik prachtig maar donkere nudes zijn ook pretty ! Een prachtige lipkleur voor zowel overdag als ‘s avonds.
Een voorbeeld van de kleur Nude Pink Brown is Tom Ford lippenstift in de kleur Pink Dust ( zie afbeelding ).

color

Light Rosy
rosy
Een mooie ,de meest natuurlijke lipkleur die er is. Vaak is het niet eens te zien dat je lipstick op hebt. En je kan zo een intensere lipkleur maken door meerdere laagjes aan te brengen. Ook kan je deze lipkleur krijgen door een donkerrode lippenbalsem aan te brengen.

Nude purple

purple

Ik hou van de kleur paars! Maar toch vind ik donkerpaars wel een beetje te heftig voor een everyday look. De lichtere kleur paars , de nude purple is daarentegen prachtig en draagbaar! Kijk hoe pretty :

Dark Red Koele ondertoon

lippenstift

Meteen als je rode lippenstift opdoet voel je je instant chic! En mijn favoriete rode kleur is donkerrood met een koele ondertoon.
lippenstift

XOXO , Tatjana

Bron foto’s : Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: