Eerste blogpost

Hoi Allemaal !

cropped-logo.png

Dit is dus mijn eerste blogpost op mijn blog Glam Couture. Dit is een blog over mode en beauty ! :) En ook een beetje over mezelf ;)  Ik kijk er naar uit om artikelen te schrijven en foto’s te schieten voor mijn blog ! Ik heb gisteren ook een vintage Polaroid-camera gekocht, want ik vind Polaroid-foto’s echt iets hebben dus ik zal ook polaroid-foto’s op mijn blog plaatsen. Ik ben nu bezig met ideetjes bedenken voor mijn blog en de site er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Dus tot snel !

polaroid

Bron Polaroid :  http://weheartit.com/entry/group/42592730

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: